Drömmarna

Ujuj!! Äntligen! Nu börjar man kunna se på både mig och vovven att våren e på G, solen, ljuset och allt. Var en hemsk vinter för oss båda, jag var nere i depression hela vintern, men nu ska jag posta en bild som visar att nu börjar kroppen vakna igen! Morgonbild men håret åt alla håll, men det skiter jag i! Haha, sen ska det upp bilder på fejjan på lillskiten.

Tänk att snart e han 1 år! Tiden går så fort.. lillen, jag kommer inte ens ihåg hur liten han har varit, bara att han hela tiden växte ur koppel, selar, vinterkläder och allt sånt under vintern.. hopplöst att hänga med när man själv var deprimerad. Men med en frusen kines under vintern måste jag iaf ha kläder på han. Inte är det några raska promenader som vart inte.. nej nej det var i slowmotion.. men inte har lillen klagat.. med rätta kläder funkar det ju. Inte kan man gå så fort så han blir varm i -20 heller.. blir han svettig blir han sjuk.. inte bra. Jaa.. nästa vinter e de jag som måste ha sytt kläder. MÅSTE! Bara han inte behöver ha nåt på sommarkvällar.. stackarn.. 10+ så fryser han om vi e stilla. Varför kines? Jaa.. rasen passar ju mig så då får man stå ut med lite trassel med kläder och skit.. fånigt är det men vafaan?

Lite off-topic men nu har jag iaf tom fått till ett psykologutlåtande på att min hund är bra för mig!! Det värmer i själen att läsa dom raderna kan jag säga..

Rubriken kommer från när jag tog fram stolen till fönstret, då är det minsann en liten herre som skuttar upp och ställer sig på 2 ben, med nosen mot rutan. Hjärtat mitt! Han e dessutom min, bara min.. tänk att kärleken för en hund kan vara så stark.. inte klokt.

Nu börjar ju min första kärlek trappa av en del, hon e en 11 årig papillon, som hjälpt mig så otroligt mycket. Lyssnat på mina känslor och även talat om vad som var på väg att hända. Stärkt mitt självförstoende och trästat i vått och torrt..
Hon förtjänar det bästa, om det är så att hon behöver somna in inom 1 år så ska jag inte sörja utan vara glad för att hon slipper ha ont, respektera hennes vilja det är det högsta man kan ge henne. Förhoppningsvis finns hon med ett tag till, vila och mycket kärlek ska hon ha. Som hon skiner upp emellanåt, helt otroligt!

Okej, jag älskar hundar.. människans bästa vän!

Uscha..

Seg nu trots att de e bättre efter vintern. Kroppen börjar vakna, jag börjar ställas in på medsen. Men detta med ny läkare varje gång. Nu busar Ludde igen, dags att gå.. imorrn upp till sthlm och sen hem igen, fyfaan! Jag vill INTE bo här!!!

RSS 2.0