CV till hälsosnubben

Hej!
Här e jag, en aktiv och hälsosam tjej med intresse för den naturliga skönheten.
Jag har en del kassavana efter pressbyrån, jobbat där under ca 2,5 år så kassan kan jag som ett rinnande vatten. Jag är väldigt framåt och en drivande tjej.
Jag har bra betyg i alla ämnen, just nu läser jag en kurs i kommunikation, ledarskap och hälsa. Samt en kurs i grafisk design historia.
Mina betyg från grundskolan ligger mest på G, sen under gymnasiet så va jag påväg in i väggen men lyckades hålla väldigt bra betyg. VG i nästan alla ämnen och en del MVG, samt 2 G tror jag. Så min CV e strålande om man ser på meriterna.

Både jag och min bror har väldigt lätt för att prata oss fram, vi är väldigt drivande personer, om vi vill något så genomför vi det helt enkelt.

När jag var tonåring jobbade jag på Park cafét flera somrar också, så lite "service minded" e jag dessutom.

Jag är väldigt noggrann när jag gör saker, nästan för petig men det är kanske bara bra?

Hojta till om du behöver mer info hälsosnubben!!

En glad dag!

Jaaa! Har fått höra väldigt glada nyheter, nu hoppas jag bara att allt annat går som det ska.. kommer nog inte få veta nåt förrens om tidigast 2 veckor misstänker jag, kan det gå så fort tro?

Hur som helst, saker och ting kommer att lösa sig, det är vissa saker jag vill skriva om men är för rädd för vad folk ska tycka och tänka, det är trots allt en blogg..

Men till mig själv, kan man lösa det så simpelt? Visst funkar de än så länge men om man bara ändrar så kommer det att funka ännu bättre under vissa perioder? Mycket frågor och inte finns det några svar heller, det är bara att testa..

Idag va de löning så nu är räkningar, hyra och allt möjligt betalt och mat inhandlat. Men givetvis så glömde jag ju de viktigaste, smör och saft.. de har ekat tomt i kylskåpet ett tag nu så man har gått på reserverna liksom, rensat smörpaketet till max.. men nu vill jag ha nå vanligt att ha på mackan!

Jaja.. hur som helst så måste jag äta som en tok nu inför nästa vägning. Jisses.. bomba mig gärna med recept på lite matigare maträtter å allt annat gott!

Trodde aldrig jag skulle säga detta..

Jisses, en tanke slog mig plötsligt.
Jag pluggar ju en hel del olika linjer, kurser och skolor, allt vad det nu heter.. Men jisses va kul de e! De går an att säga att de e kul, men känna det är en annan sak.. Jag känner att jag trivs med det liv jag har idag.
Tänk om jag sen kommer att flytta in till Stockholm och få bo lite mer centralt, härligt de skulle va. Ska kolla upp lite mer om de kan bli så eller hur det ser ut..
Denna vecka e himla kul:
Mando imorgon, friskskrivning!! Lite grannar kommer över på kvällen å firar me mig. Fredag ska jag nog in te sthlm en sväng..
Lördag e de skola hela dagen, hälsopedagogik, kul va?

Nu ska jag dricka mitt kaffe och snygga till mig lite för en promenad i de fina vädret.

Skolan..

Oj!
Nu ska jag mest redogöra för mig själv vad jag egentligen har att göra och ska göra..

På södertörn har jag ju i uppgift att göra en pekbok för mindre barn, den kommer att ha temat B och jag ska försöka hitta på övningar man kan göra tillsammans med sitt barn medans man läser för att hålla intresset mer aktivt. På något sätt måste jag hitta ett material som är hållbarn och snyggt. Jag har skaffat en kontakt som har en liten 2-årig son som jag ska koncentrera mig på. Tydligen är det få saker som håller i längden men mamman vill kunna använda en pekbok till flera barn, man vill ju ha den som ett minne i längden.

Min essä om modernismen, bauhaus och så ska jag rätta, fylla ut och skaffa en bild till.

Design för det goda livet är kursen på hb som jag ska gör aklart sen. Jag tror att jag har 3 uppgifter i den kursen. Skriva en essä om de 5 E:na. En video? Och en bild som illustrerar nåt..

Med lärarutbildningen ligger jag bra till tack och lov! Jag behöver läsa lite mer böcker. Kanske kan jag be F om att få dom på cd så kan jag plugga andra ämnen samtidigt som jag läser.. Lat men praktisk..

Dom andra 2 kurserna ska jag nog skippa..

Äntligen!

Gårdagens promenad till bussen va helt sagolik. Jag gick och njöt av solen, värmen som sprider sig i kroppen. Massa positiva tankar strömmar genom kroppen, jag känner lycka. Det är att njuta av livet tycker jag, bara va och inte ha nån press, då mår jag som bäst. Jag åkte till stureplan och gick till miststockholm och hämtade ut min ögonskugga. Den e helt underbar, jag blir alldeless glad av den! Idag åkte den på, mest för att jag ska kunna ha mitt läppstift så mina läppar inte e så nedrans torra! De läppstiftet e jätte svårt att matcha men nu har jag ju en ögonskugga som passar.
Igår kväll duschade jag och smorde in hela kroppen med babyolja, även ansiktet så idag mår hyn bra och jag har sovit som en stock.

Nu ska jag snart dra mig till mina föräldrar för att jobba och träffa dom ikväll. Ska först träffa min supergulliga farmor och farfar.

Idag är jag glad och det tänker jag fortsätta vara! Det är snart vår hoppas jag, så man bara kan gå ut och sätta sig i solen och njuta..

Ikväll måste jag träffa Frida, jag har saknat henne så enormt! Ska se om jag kan ta med mig den gamla tanten hem på söndag.. hehe!

Inflytt, så dags nu?

Idag e paarty för de som vill komma. Blir mest släkt å lite vänner som kommer lite tidigare. Ska bli himla kul att träffa dom idag. Jag har städat hela veckan så nu har jag bra me plats här. Riktigt fint och färgglatt är det. Jag måste diska och göra mig iordning innan 2, men de hinner jag väll? Haha.. skjuter på de hela tiden..
Vad ska jag ha för kläder? Jag tänkte ha mitt nya sett me petrolblå strumpbyxor och randig tröja med kjol till. Men blir inte de kallt när jag går ut? Ska jag kanske bara dra på mig byxor då? I-landsproblem jag vet... men vad gör jag?
Vill dessutom hinna me å sola idag. Kanske ska jag dra mig iväg på en gång så hinner jag ju!

RSS 2.0