Registrera er och samla poäng, för att få presentkort

Jag behöverlite hjälp att samla poäng här så jag kan få lite presentkort.

Tack vare mando så krymper ju alla kläder och ja livet är inteså skoj tyvärr. Men det lunkar vidare och jag får helt enkelt skaffa nya kläder och massa annat. Utan pengar hur ska det gå..?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=30815

Registrera och samla minst 100 poäng, du får 50 för att jag värvar dig så 50 till så får jag 200 poäng. Tex så har jag "beställt" gratis kontantkort från olika ställen och sen slängt dom. Man får ju poängen iaf. Snälla?

Frånvaro

Ursäkta att jag inte ens svarat på sms sista iden. A och M, jag vet att ni skickade på midsommarafton, jätte gulligt av er!! Så fort jag blir lite bättre ska jag höra av mig.
Tyvärr har jag en ganska så ordentlig svacka åter igen.

På torsdag åker jag iväg och kommer inte hem förrens den 9:e juli tror jag.


Kram på er alla!

Underbart!

Äntligen, det här är en stor dag för min del.

Jag har nämligen vart ute på promenad, funderat på att ta upp de me E flera dagar och jag fick tillåtelse att gå 30 min, en timme va för länge. Men så skönt de va. Gick ut med mp3:n och bara gick runt och njöt. Satte mig på en bänk och messade pojken att livet e underbart. Tänk att en så liten grej kan kännas så stort?

Jag som väldigt liten och söt

Jag som väldigt liten och söt

Jobb och trötter

Oj va trött man e nu.
Har jobbat en stund,vart gla och vart förbi hemma och ätit grillat. Oj va jag äter! Fick nya kläder på pressbyrån som tom passade, bara jag har lite stora vida kläder under så ser de ok ut. Me en snygg bränna ser man dessutom hur pigg och fräsch ut som helst.

Har tyvärr börjat hamna i ett sämre stadium igen.

Imorrn e de dags att träffa pojken igen!!

Nu: sova kanske?

Jobb och sömn..

Jaa!
Idag ska jag och jobba, ska bli skönt att träffa lite folk och bli uppskattad. Känns kul med alla tokiga och pratglada stammisar, efter en kopp kaffe känner jag mig riktigt pigg och glad.

Gårdagen var kul men oj så jobbig. Vad i sthlm me mammsen, första affären vi hittade var en underklädesbutik?! Hallå.. va inte de vi va ute efter men eftersom dom hade mammas märke på rea så passade hon på att få lite bra hjälp att hitta rätt storlek och skaffa ett super snyggt set. Jag som har såna problem att hitta bikini passade på, personalen erbjöd sig så snällt: ska vi försöka hitta en bikini åt dig?
Både jag och mamma kom ut med en påse var, riktigt fina saker och vi är så nöjda. Jag hittade en sak som jag ska önska mig i födelsedagspresent, eller nån som vill skänka 700??

Sitter på mando nu och har sovit mellan frukost och 10-mellis. Gör ont att skriva på den här datorn, handlederna men nu kom jag på knepet.
Fäll ner tangentbordet och lägg händerna på bordet så är de inte så ansträngande.

Saknar pojken, du vet att jag älskar dig så! Imorgon får vi ses igen och då ska vi fira!

Bye bye

RSS 2.0