Brit care!

Jaa, idag ringde brit till mig. De hade lite frågor för att jag hade mejlat dom om åf här i mina trakter, dvs Vara!

Jag hoppas innerligt att det blir av. Tänk så otroligt bra min hund blivit av detta foder. Aptiten är bra, han har ökat och ligger bra i vikt. Kliet är helt under kontroll, magen e bra.. ja jag e väldigt nöjd och de e minsann Ludde med.

Väntar ivrigt på att materialet från brit ska komma. Hoppas folk kommer vilja testa detta foder. Ett billigt och superpremium foder. Gillar just att dom har lamm och ris i deras "special" foder. Tex inte kyckling till småvuxna raser.

Jag kommer ihåg nr jag testade vterinrfoder på min hund. Fyfarao! Specific hette fodret, skulle vara med fisk smak och proteinet skulle vara i så små bitar så min hund inte skulle reagera på de.. jag köpte 2 påsar. Fyfasen, sämsta köpet någonsin. Efter detta har jag lärt mig att vara väldigt kritisk till all hundmat/godis. Jag har fått sökt informationen själv och testa vad min hund reagerat på.

De jag har fått utesluta är:
Fisk, fågel, majs, gluten (havre går bra)
Rökt hundgodis

Detta innehåller nästan alltid hundmat och hundgodis. Tror jag vet ca 3 mrken som int innehåller detta. Har man dessutom en hund som är väldigt smal är det ännu svårare att ge lamm och ris foder. Detta för att dessa foder ofta heter senior, dvs för äldre hundar och hundar med mindre aktivitetsnivå. Har man en unghund som precis gått över till vuxenfoder är detta ett stort problem att hålla vikten. Till slut sa vetten åt mig att jag fick börja gå och kontrollera hans vikt. De rekommenderade även burkmat till lunch. Detta gick ju inte eftersom att de innehöll antingen fisk eller fågel!

Jag vill!

Ett till nedslående inlägg, men så e de.
Äntligen är våren här, både jag och min älskade hund älskar våren, vrmen, sitta i grset och mysa.. bara vara! Kunna gå långa promenader och njuta av vädret. Nu när vi dessutom flyttat till västra götaland så är det ett nytt landskap, nya människor, nya platser, nya hundar, nya lukteer.. ja mkt nytt!
Men jag har precis kastrerat Ludde så han ligger här med tratt och jag får hålla en pigg kille i stillhet. Lr, de va en vcka sen men som vi längtar till att bara springa. Börja träna ordentligt igen, ja alla småsaker..

Annars går livet framåt. Jag ska snart hämta ut min nya mobil. Äs är under kontroll, jag äter som en tok och är stolt över att kunna äta samt gilla mat och smaker.

Jag är starkare och gladare n någonsin, jag har allt jag kunnat önska mig, nu är det bara dessa små saker som ska fixas till. Ekonomin e iofs inte toppen, men pengar gör mig ej lycklig. Jag vill bara ha fungerande saker och inga skulder, resten skiter jag fullständigt i. Även fast design är tt hett intresse för min dl så kvittar det just nu..

Jag har saker jag vill köpa, men dessa kan vänta.

Jag, min sambo och Ludde var utte i sthlm och firade sambons 20-års dag för X:e gången.. Vi alla stannar på 20, sen slutar man räkna. Hur gör ni?

Ni som har hund, vilka saker drömmer ni om att kunna köpa till den lilla vännen?

Jag borde göra ett kollage och slänga in med saker jag vill ha..

RSS 2.0