Morrn!

Här händer de saker.
Igår va de ikea, hemtex och lite vilsenkörning i bla sthlm.. lokalsinne va e de? Varken jag lr mamma har de och vi körde varsin bil, clever va? Haha.. mamma blev nästan sönderstressad när hon fick ambulansen bakom sig med blåljus och inte visst vart hon skulle i korsningen lr nåt. Jag låg framför henne så jag kollade i backspegeln för att se åt vilket håll vi kunde svänga.. men jag körde åt ett håll och mamma ett annat. Till slut hittade vi hem till mig. ixade lite med plock och så i lägenheten. Sen va de hem till gull-pojken och äta! Jisses va bra han hade gjort de, om du bara visste  vilken tajn´ming de va? Jag fick SLITA loss mamma ffrån lägenheten... men sen vart hon gla när vi kom fram till pojken och fick käk! Hon gillade verkligen maten, jag tyckte också om de. Pojken han e allt en pärla han.. vilken räddare han har vart under veckan. Verkligen fångat upp mig liksom.. du vet vad jag menar?

Nu har jag iaf som mål att få in 3 skol uppgifter idag, 1 inskickad och en till färdig som blir typ 2.. hehe.

Nu äta lite och sen till "city" och träffa moster och kusinen.

Vet inte när jag ska ringa dig pojken? E du vaken?

Neråt..

Suck!
Allt ska gå åt helvete just nu, känns jobbigt med jobbet, jag e bara yr i skallen trots att jag äter som en jävla flodhäst, e förkyld så jag tränar inte. Vilar mkt men e vaken hela dagen..
Vill bara få komma hem till min lya och dra ett täcke över mig och bara vara, flera dagar.
Diffar hit och tid, de e 120, 50, 17, 87 och jisses va de surrar i skallen just nu, så jävla less. Kanske ska sätta mig och skriva ner allt och lämna in te jobbet igen.

Varför börjar minnet gå under nu igen för? De vart ju b'ttre men nu e jag tillbaks på noll snart. Fyyy!!

Resan blir av snart och oj va skönt de blir.

Söndag morgon

Eller?
Joo de e de, inte ens en månad kvar till solen. Har du koll på räkningen pojken?

Jag var och kollade på hund igår, de gick inte bra tyckte jag. Kändes inte alls rätt fast jag fick välja vilken jag "ville" ha, nej de var bara fel. Ägarna kändes inte bra heller, de ville nog bara bli av med lite hundar.. usch, troligtvis får hundarna inte tillräckligt med motion eller något sådant, nej fy!

På kvällen var jag och lånade hem lilla Frida en stund, eller "den stora hunden". En papillon, grannens 3-åriga dotter var här och hon och Frida kom bra överens. Frida var så väldresserad tyckte hon, visst är hon duktig vovve?! Men envis är hon, vi är 2 stycken som hon går med frivilligt, jag och matte. Annars sätter hon sig ner innan hon ens kommer ut genom dörren. Tok fia! Tyvärr fick mamma astma så hon tål inte den rasen. Så nu blir de te att leta vidare. Ska nog höra av mig till ägaren av pudlarna, hon verkade vara en seriös matte iaf till skillnad från den här jag var hos igår..

Imorgon åker jag hem!! Skönt det ska bli. Ska träffa pojken en del under veckan har jag tänkt mig, va hemma och städa och plugga. Ja de blir en lugn vecka!

Allt på en gång..

Denna gång är det roliga saker + en förkylning, men de fixar sig. Törs inte berätta om allt som händer nu om nåt skulle gå snett, men de känns jätte kul så håll tummarna för mig så berättar jag nästa vecka om ni vill veta?

Jag börjar komma iordning bra i lägenheten, som tur är. Men har min rensning jag jobbar me.. sen en tur till ikea. Va de nu i helgen lr va de nästa? Kommer inte ihåg..

Hihi, 4 "jobb"

Hoppsan..
Jag har ju mina 2 vanliga jobb, skola och pessbyrån.

Men nu har jag ju n del med skolan, pluggar heltid och har LiA, ska göra ett frimärke.
Dessutom ska jag fixa om pappaslogga och visitkort för att lämna in till tryckeriet. Funderar på om jag inte ska be pappa om pengar så kan jag köpa in lite saker så gör jag allt hemma istället. Det skulle spara så mycket tid och ork för min del. En skrivare, patroner, papper och en pappersskärare är vad jag behöver NU!
Och en himla massa tid.. att jag precis flyttat är ju ytterligare ett problem, vad ska jag tamig till nu? Men kul blir det, dock lite full fart under veckan då jag har någraksoluppgfter som väntar. Bara jag får prgrammet att funka på min dator..

Skolan!

Snori snori.. idag ska jag till skolan och hålla hemkunskap för 8:er och 9:or. Ska faktskt bli kul, handlar tydligen om näringslära, jag kan ingenting och det ä ett ämne jag vägrar sätta mig in i pga ätstörningen, då riskerar det att bli ett tvång och snabbt kommjag in på mando igen, olämpligt! Men jag ska göra mitt bästa för att muntra upp eleverna till att jobba med sitt. Wish me good luck!

Dessutom ska jag ha bilen imorgon, ska bli en del tuser både ht och dit.. kanske rensa kylskåpet innan jag åker så jag fyller på en de där hemm(a).

Är suuper trött och snart ska jag åka.. sover som e stock, tack och lov. Näsan e jätte debbd..

Ne, dags å kila!

Blir plugg ikväll, försöka fixa datorn, har iaf internet nu.

tre..

Åh nej, nu har jag blivit en av dom! What a wonderful number.. huga!

Pojken va gullig nog att hjälpa mig starta modemet, skulle bara vara plug and play men inte funkade de så jag knatade bort te pojken.. hux flux så va de fixat. Han e gullig han, men jag glömde att ta me hans "grov snus"..

Jag har lagat mat idag och diskat, riktigt mysigt med egen lya. Skulle gärna packa upp lite mer å sånt, men ska eg. ta de lugnt, men de e svårt! Men nu ska jag hem och sussa, imorrn blir det plugg och kämpa me alla mål mat under dagen.

Börjar vända?

Hoppas allt börjar vända nu! Jag börjar fåå iordning i lägenheten, mammsen kommer imorrn och hjälper till lite. Har tänkt att hon får ta hem en del saker för de kanske dom behöver ha hemma?

Min älskade pojke, gårdagen var fantastisk. Jag grät av lycka, det känns som att mycket går åt rätt håll. Nu har vi resan att se fram emot! 21:a åker vi, tjoho! (december..)

Idag ska jag på LiA hos frimärksLasse.

I helgen eller på måndag hoppas jag att jag hinner gå förbi hälsosnubben och hämta lite mer saker att testa. Himla kul att testa laveras produkter, jag gillar dom skarpt!

Nu blir de lite mer kaffe och slöa tills jag måste åka..

Dålig uppdatering

Har vart dåligt senaste tiden, för jag har flyttat och allt möjligt har hänt. Men de e helt ok med mig, jäkligt trött men det hör till. Det går bra på mando som tur är! Ska snart städa ur mandos lägenhet så är det ett avslutat kapitel!!
Med skolan går det framåt, försöker fixa en grej/ dag. Jag är snart ikapp oh det ser ljust ut.

När jag hinner försöker jag gå bort till lägenheten och plocka lite, men inte e de lätt..

De e ju stöld!

Va fan, de finns ju ingen rakhyvel, inget lödder och inget schampoo där nere(ungdomsduschen i källaren som lillebror har nu!).. va fan gör dom av alting ungjävlarna? (måttligt sur far..)

Jag har redan konstaterat att jag komer bli rik på att flytta hemifrån för alla krämer, schampoo, duschsaker räcker så länge! Jag är så glad över att få ha mina saker ifred! Okej, ibland lånar pojken lite av mig men han e så pass vuxen så han vet att man inte tar en halv schampooburk till en hårtvätt! (när jag är ho han så lånar ju jag av hans saker, de går ju an när man inte använder sådana mängder som vissa tonåringar gör..)

Haha.. detta var dagens roliga!

Är det någon som vill bli vervad och få lite gratispresentkort eller biobiljett?
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=30815

Idag kommer pojken!!

RSS 2.0