Första snön!

Igår kom första snön! Trodde först de va regn men de va snö.. otroligt. 15:e oktober redan?

Då kommer frågan:
Vad ska jag ta med till E på måndag? Luddes täcke? Overall? Den lilla eller stora? Jag vill inte ha massa kläder på han men han blir så olycklig annars. När vi är ute på kvällarna blir han så tokglad när han kommer in i värmen. Han blir bara det annars om han har gjort något han inte gillar. Tex badat, gått promenad i regn eller så. Att de har blåst massa så han vill få upp värmen.. ja knasiga vovve. Måste ju klara kylan i oktober?! Hur ska denna vinter annars gå?

Hur som..
Resbefer har jag drabbats av, magen pirrar och jag är jätte nervös. Första gången E ska träffa Ludde. Hur ska detta gå? Kommer han få allergichock? Kommer det gå bra? Vad kommer hända?

Luddes mat och vård saker e iaf nerpackade. Lite tröjor och underkläder till mig. Lillens bur ska med, väskan. Jag får iaf skjuts till tåget, tack för de! När vi kommer fram får jag gå till lgh och packa upp medans E och Ludde går på promenix och lär känna varandra. Hur kommer det gå för Ludde i mörkret? Han som får sina spök spratt? Utfall? Mörker rädd e han ju.. Jag får gå hem till E och fixa Luddens säng och mat.

Ska jag göra mig iordning för dagen snart?

Saker och ting

Jaa.. små saker kan göra så himlans mycket! En liten sak betyder så mycket.. fick ett blommogram igår från världens goaste kille. Åh va glad man kan bli! Om en vecka avgörs våran framtid, vad nervör jag är. Kommer det funka med Ludde och E? Suck.. det får itne gå snett helt enkelt.

Denna kille har jag tidigare levt tillsammans med, han har stöttat mig genom en mycket svår tid i livet. Ätstörning är inte att leka med, som han kämpade för att jag skulle äta, jag slet som ett djur för att få gå ut och gå. Jag har ju hund nu så måste vara ute väldigt mycket, helt underbart. Men nu mår jag bättre, hoppas vi kan fixa det tillsammans denna gång. Vi hade det bra, sen gled vi ifrån varandra. Jag flyttade och "boade" in mig i min lgh. Trivdes som fisken i vattnet. Men så vart det mycket egen tid utan E. Denna gång har vi lärt oss att man måste kämpa för att ett förhållande ska fungera. Jag är ute på djupt vatten igen, skör och viljestark. Vi har ju för tusan bott ihop i säkert ett halvår till och från. Semestrat ihop, åkt runt och träffat föräldrarna och släktingar.. Ja det mesta helt enkelt..
Nu hoppas jag att detta kommer fungera, om det gör det kommer jag inte bo kvar i den lilla byhålan jag bor i. Står inte ut att bo så långt bort..
Jobbet löser sig, så fort jag fått min utbildning flyttar jag och tar med mig jobbet.
Behöver bara hitta en lämplig hundvakt nere i trakterna som jag troligtvis kommer flytta till. Räknar med att jag kommer vara tvungen att åka upp ibland för jobbets skull, då kommer inte lilla voffen kunna följa med. Men det löser sig..

Ludde mår ganska bra fortfarande. Har itne gjort allergiutredning än men testat lite andra fodersorter. Räcker att han får lite av jwb kalkon så kliar han sig åter igen.
Testar nu lite anf med anka.Han fick för mycket av det och magen kraschade... Vad ska han få idag tro...? Blir nog jwb vanliga med lite anf i, han behöver sättas över på anf nu om det funkar. Mycket lättare när jag är borta, fodret finns överallt därnere. Hoppas innerligt att lillen kommer funka bra på fodret.. Finns flera kineser som äter det och mår väldigt bra. Kanske kan min lilla herre också göra det? Små bitar gillas skarpt märker jag..
Kräs pelle! <3

Hur som..

Tack E för de fina blommorna!!

Godisfickan borta!

Suck!! Det värsta tänkbara har hänt..
Min enda godisväska är borta. Jag som klickertränar Ludde behöver verkligen denna väska. Men iofs så kanske de va meningen att jag ska behöva skaffa ny? Den skär sig nämligen i färgen till min nya jacka..

Vi behöver iofs träna en del jag och Ludde, så han e på topp när vi åker ner till Vara. Som jag ser fram emot att åka ner med lillen. Ska bli så nedrans kul! Tåg 2,5 timmar, inga problem hoppas jag. Bara de inte e löptikar, då blir jag lack. Kaniner, katter och allt annat e skit samma..

Men oj, vad ska jag packa?

Luddes mat
Godis
Ben
Leksaker
Koppel (flexi, stadskoppel och långkopplet)
Halsband med id bricka
Reflexsele
Filtar, nytvättade
Buren
Skålar
Borste
Klosax
Sax
Bädden
Bajspåsar


Vad har jag glömt?
Joo, lite kläder till mig, om de får plats..

Aaaaavoooooo!!

Säger som Ludde, ylar lite smått. Vilken träningsverk jag har. Jisses..
Gå i stentrappa med tygskor utan någon som helst dämpning. Det känns kan jag meddela, testa inte!
Hjälpte ett par vänner att flytta igår, idag kan jag knappt röra mig. Vaderna är helt körda. Hur ska jag komma upp för backen, ska dit och fortsätta hjälpa till idag?! Huga.. hur ska denna dag sluta?

Hur som..
Längtar så tills jag och Ludden ska till Vara. Första gången för Ludde i Vara, förstå gånger E får se min lilla solstråle. Pirrigt värre.. Ibland är jag så stolt över den lilla, sen e han en jobbig tonåring mellan varven. Men alltid lyer våran kärlek igenom. Jag och Ludde.. vi är så fästa vid varann så det är itne klokt. Bara E klarar av han, hoppas han inte får allergichock eller något sådant, hur ska det då gå? Jag vill inte hamna i valet mellan E och Ludde.

Luddes bästa kompis har precis flyttat, jag kan inte begripa hur man kan göra sig av med sin lilla älskling. Nu säger jag INTE att det är fel val för den familjen! Det blir säkert det bästa för dom.

Men JAG kan inte tänka mig ett liv utan denna lilla krabat. Han ligger och sover vid mina fötter just nu. Ska mata han och sen snygga till mig för en promenix! Hoppas innerligt att han vill gå så fint som han gjorde igår. Följde varje rörelse jag tog, varje sväng, varje gång jag stannade. Ja de e så de ska se ut när man går fint/fot..

**Lots of love***

RSS 2.0