Vilja eller inte vilja?

Jaa, dagens fundering. Kan inte säga mer även fast jag vill.

Hur som helst, antingen ser jag så nedrans kasst eller så är det ddatan inne hos grannen som e knas, de e riktigt illa! Kolla synen igen kanske..? Jag vill inte ha nya glasögon.. gillar dom här.

Har börjat på hälsokosten och det känns riktigt bra.

Allt upp och ner..

oj säger jag bara!

Jag har landat i Järna idag, tyvärr känns det inte alls bra. Tv:n har ingen fjärris som funkar, jag lyckades ta bort trean, sleeper existerar inte överhuvudtaget! Ja vad mer kan man säga.. jag vill ha en fungerande tv när jag ska sova!!

Sängen är hård som satan, jag blir tokig. Rummet känns som en fängelsecell (har iofs aldrig vart i nån men skulle tro att de e ungefär såhär..?)

Jag måste hyra ut min lägenhet för att få ekonomin att gå ihop.. jaa! Imorgon måste jag åka te handen igen och hämta de jag glömt.. men jag längtar till min lilla lya, den e så himla härlig!

3:an, 5:an och 8:an får jag inte in på tv:n..  Nån som har nån gammal skrotig tv att låna ut? Bara den har frärris och en fungerande tv..? Snälla!

Reklam.. använd länkarna och gör undersökningarna så blir jag himla glad!

http://www.pointshop.se/f/?cid=5704&uid=2784642


http://www.pointshop.se/f/?cid=5680&uid=2784642 från 21 år på denna undersökning..



Gratis dekaler för stöldskydd av nyckel, mobil mm.. Himla smart att ha!!

http://www.pointshop.se/f/?cid=5647&uid=2784642

Blandat..

Har eg. massa att skriva..

Lite kul:

Igår var jag hos mina föräldrar. Pappa skulle fixa diskmaskinen för den ramlade ut ur hålet ibland.. så han skulle höja benen. Pappa med tummen i handen.. Ja det går inte att beskriva, sladdarna var för korta och så "saknades" de reglerbara ben på diskmaskinen.. Jag och mamma KÄMPADE för att hålla oss för skratt. Mamma hjälpte till och jag satt och åt frukost.

Inte så kul:

Jag har varit i en ordentlig svacka men nu hoppas jag att jag e på rätt väg igen. Jag drar mig tillbaka lite tills allt har ordnat upp sej lite mer.. Sitter ute i solen så mycket jag kan och vilar när jag behöver det. Jag har mina fyrbenta vänner jag pratar med, dom e såå goa!
Pepsi och Tuff går riktigt bra ihop. Peppsan ligger och vilar på en filt på golvet här hos mig medans jag skriver. Hon undrar lite över ljudet från tangenterna, men nu håller hon på att somna igen. Vi ska gå ut på gården så fort jag e på G, frukost, kläder och såna saker e ju bra om jag fixar..

Just det!!

Tack "vad jag nu ska kalla dig" för igår. Du e min räddande ängel. Jag behövde verkligen en kram igår, sen gick jag hem och SOV?!

RSS 2.0