Ojojojojojj!

Japp. De e denna dag i korta ord..

Eller:
Flyttlasset gick igår, ajaj vad jag behöver massage nu, min onda nacke, spänd.
Vart en soppingtur med moster, jisses va jag shoppade! 2 toppar, färg åt mammsen, en säng topp, 3 förvaringssaker till badrummet.. Tog flera timmar denna shoppinge, måste dessutom åka in me brorsan imorrn för å handla fleece, om dee öppet..
Banken strulade, så mkt så min personliga kod spärrades och jag vart utan pengar för att göra en lång historia kort.. Huga! Men de löser sig s fort jag kommer te fempan och kan hämta lite grejer.

Längtar efterpojken och att få koma härifrån, jag blir galen. Haringenstans att fly undan, det rummet jag har nu är bara brorsans gamla bord och hans saker i så inte på himla mysigt.. Jag har ockuperat källaren, tyckte de va jätte smart.. ända tills pppsen ville ha den, han som h ett sovrum iaf. Inte glad miner men jag ska hålla ut, snart får jag åka hem och STÄDA! Jag förbereder mig mentalt redan nu. Men som nummerett på schemat står att hjälpa pojken komma iordning i sin lägenhet efter hemtrippen, för jag behöver kunna vara där en del iomed att min lägenhet är ett enda stort kaos. Jag vet att jag kan fixa iordning den på en dag, men sen blir jag väll intagen på mando och det vill jag inte så det kommerta ett tag för jagska kämpa med jobb, mat och plugg samtidigt och ta de i min egen takt. Jag har lägenheten i flempan så länge jag behöver. Kanske e de om en månad jag flyttstädar dr? Vet ej men det dröjer ända tills jag kommit iordning i den nya.

Nee.. nu vill jag få krama pojken! Kom hem nuu.. men jag får vänta ända tills imorgon kväll.. då de e middag här! Huga ige tyvärr.. pappa har inte begripit att mjölk innehåller laktos så.. ja, du kan ju ana vad det leder till pojken? Ajaj..

Flyttlasset går!

Äntligen, släpet är fullproppat.

Ska bara udmpa av grejerna idag och sen hem och hämta krafter..
Har vart en kul dag, va och pratade me hälsosnubben och fick veta att jag ska få testa delar av laveras sortiment för young faces. Bra va? Jag har ju fått foundationen och den verkar super, fuktar bramen man ser inte blank ut utan mer torr. Bara tt applicera flera lager om man vill täcka nåt..

Återfuktad och snygg!

Haha, himla underbart det här, när jag kommer hem till min lägenhet med badkar ska jag ta ett varmt bad. Sen insmörjning med mangoolja, och fräscha till mig med lite härligtsmink. Har kanppt hunnit testa laveras, jag fick ju en hel tub av hälsosnubben! Funderar på om jag ska testa lite mer produkter från dom. Dessvärre innehåller ansiktsvattnet alkohol så de känns jätte starkt, tyvärr fel för min hy. Undrar om deras rengöring är lite mer psisvärda en den jag har just nu, och krämen.. huga, när dessa tar slut måste jag hitta andra!

www.pureganics.se, en påbörjad hemsida om laveras produkter. Färdig om ett år tror jag..

Japp, nu håller jag på att installera om min mastercollection cs3.. wiee va kul de..

Hållbar utveckling



Kvällsarbete, ser ganska härligt ut va?
Den blåa färgen är tänkt att skapas utan lavendel, grönt av gräs och rosa av blomblad. Designa ditt eget ljus! Ska själv hem och göra lite egna ljus, sparar på miljön när man inte använder så mycket el, eller engångsljus i aluminiumformar, det är ju riktigt slöseri egentligen. Ljusmassa finns att köpa på panduro ganska billigt och färgerna hittar man ute i naturen, glas billigt  på ikea.
Detta var en skoluppgift, som handlar om hållbar utveckling!

Hoppsansa!

Lite soec. dag idag, råkade köra lite galet så jag och farmor hamnade i salem i värsta rusningstrafiken, så nu vet jag att jag inte ska åka iväg vid den tiden, 16 alltså..

Men hur som helst så har jag börjat bli så jäkla röd i ansiktet har jag märkt, men också torr så detta irriterar mig oerhört.
Gick in på hälsokost och kollade om dom hade nå bra grejer att tona ner de hela me, och jag fick me mej en hel tub med laveras foundation för känslig hy! Hyggligt. Lavera är ett ganska nytt och väldigt bra märke, hälsosnubben ska mejla lite mer info om det som jag kommatt lägga upp senare på bloggen.

Så är det nån som testat lavers produkter? Bra eller dåligt?

Tycker dessutom att jag e värsta supersnillet när det gäller vista (skämt..)
Tog mig bara en kvart att hitta vart jag skulle avinstallera ett program. Nu ska jag installera det igen så håll tummarna för mig!

Låång dag!

Ojoj vilken dag.. men oj va underbar.
Va ute på långpromenad me frida efter lunchen. Sen va de hem och slöa 2 timmar, och sen iväg igen. Nu ska vi båda ta igen oss efter en låång dag. Vi va till Skärholmen, jag och Frida och där träffade vi Emelie. Vi fick sätta oss ute och äta middagen, men de gick bra de me, eller hur? Händerna och rumpan va däremot inte så gla.. känns himla bra att va hemma i en varm lägenhet, sitta med halsduk och mjukisbyxor i soffan. Mmm..
Måste inslallera om mitt programpaket med adobes program, det har slutat funka så nu ligger skolan på is. Kanske blir de ett besök hos pojken i slutet av veckan för än så länge har jag inte ens orkat avinstallera.

uppgift5


Världens bästa?!

Igår va nog en av de värsta och bästa dagarna i mitt li på länge. Tänker inteskriva så mycket om det men tack vare en klok och go pojkvän så kunde dagen räddas! Vet inte vad jag ska säga merän tack?

Hade en "depp dag" ända tills jag gick ochla mig, även då var det kämpigt. Men efter ett tag kom ja på varför.. hur mår man när man inte ovit ordentligt på 5 dagar? (jag vet inte hur länge men borde va därikring?)
Så jag pratade med pojken om det och sen sa han helt plötsligt:
Kom igen, upp ur sängen! Jag undrade vad han menade.. han sov nästan och jag va.. jaa.
-Vi ska åka hem till dig och hämta lite saker så du kan sova!

Imorse va det segt men jag mår bättre idag! Tack, tack och tack!

Nu får vi se vad som hnder under den kommande veckan.. får nyckeln till lägenheten snart.

Skolan går inte alls, så idag blir det upprycknin hemma hos pojken!

Slut

Puuuh!
Dagens pust..
Har varit och flängt som en galning idag.
Först till tandregleringen.
Sen till farmor, sen iväg med pappa för att fixa lite och förbi tandläkaren. Där bokade jag tid för att få en skena och skrev in pojken i kö. Bra va? Tandborsten kunde jag inte köpa för det går bara med kontanter och det hade inte jag..

Nu har jag vart på mando och ätit och nu hem.  Tänkte att nu tar jag ett tag i de här kaoset. Diskade en del, torkat golv och så så nu är jag helt svettig. Så fort jag kopplat in internet på nya datorn och sätllt bort den här ska jag DUSCHA!
Men nu pratar jag med pojken om dagen, mkt har hänt.
Ingen skola idag.

krångel!

Varför kan jag int elägga in bilder längre?

Här skulle min senaste uppgift ha vart, men inte enligt blogg.se
Dags att byta till nåot som funkar nångång kanske? Bara krångel senaste tiden..

Matta färger är det jag har använt och även skapat på colorlovers.se

Suck!

Uff.. så ont i käken så halva ansikten bara hänger känns det som, gör sviinont! Känns jobbigt att gå och lägga mig, de gör ont att ligga på sidan och det gör jag alltid.

Humöret e pest och pina, hur står pojken ut när det är såhär?

Känner mig jätte taskig, pojken har vart hur go som helst och försökt hjälpa mig med att hitta en dator, verkligen gjort allt han kan. Och jag bara: nej allt är för tungt.. men bra grejer väger ju. Har haft världens gräl om det här, han har lagt ner så mkt tid på att hjälpa och inget duger. Känns så trist att va sån: inget duger..
Nu är en hp beställd med suuper prestanda.

Men tror ni inte de ligger ett reklamblad innanför dörren som jag kollar igenom när jag kommer hem från Vara? Joodå..
Suck, nu vet jag varken ut eller in. Ska ringa och kolla så pojken kom hem i stormen, lr så dom hann hem..

Skit vad jag hatar denna dator!

RSS 2.0