Sjuk igen

Hur många vändor upp och ner klarar kroppen?
Jag håller på att trilla ner i träsket igen. Immunförsvaret sänks och så blir jag sjuk i halsfluss! Ingen överraskning men jobbigt trots allt.
Mando har konstaterat att jag ligger i riskzonen för ett återfall så nu är det matschema och näringsdrycker IGEN! Hur många år har jag inte vart i farten me detta? Började som 15 och sen dess har det pågått.. idag är jag 20, fyller 21 i sommar.
Men jag håller gnistan uppe, kämpar på med att få Tuff (grannens hund) till att äta för han är också för mager, och det blir för mkt motion.. så nu är det lugna aktiviteter för oss alla..

Vad mer händer då?

Fått nytt jobb men innan dess hann jag tom med å bli sjukskriven åter igen.. hur som helst så hoppas jag att jag kan komma på fötter ganska snabbt. Jag har flera måsten som egentligen är roliga, göra en pekbok, skriva om folkhälsan, modernismen och ett "projekt om hälsa". Projektet började jag spåna på igår, skrev ner lite olika saker, bra vs dåligt, kom fram till att allt jag skrev handlar om samma sak. Boven i dramat.. Så det blir himla kul att sätta igång på allvar!

Nytt cv till hälsosnubben!

  • Ojjoj!
    Puuuh, andas ut. Nu är det vår, solen skiner, jag satt ute i solen 4-5 timmar igår. Hela vallagänget var samlat och vi åt, snackade och bara hade det mysigt.

    Hur som helst, jag känner bara "uuufff" efter mitt förra cv. Det var så käckt och perfekt, jag är inte perfekt, jag är jag!

    Jag är ju en ambitiös tjej som gillar utmaningar och mer än gärna slänger mig in i nya grejer.
    Jag har sedan tonåren haft problem med mat och tröttheten som det blir av det.. psykisk utmattning? Ellersom mina föräldrar säger: "Lära känna sig själv period.."

    Hälsojobbet:
  • Mina förväntningar..
    Jag hoppas att det kommer att vara ett utvecklande och lärorikt jobb, hoppas verkligen att jag kommer få testa det jobbet!
    Jag tycker ju att det är väldigt intressant med just hälsokostsprodukter, de är bra när man hittar rätt och då inga biverkningar heller. Laveras produkter är hlt underbara måste jag bara säga än e gång.. synd att jag fått lite mer färg nu så jag kan inte använda min foundation, då blir jag ju blekare!

  • Jag går lite olika utbildningar nu. En kurs i kommunikation, ledarskap och hälsa på lärarhögskolan. Den är himla bra och utvecklande, väldigt lärorik och intressant. Vad är då negativt? Jag vet inte, när inspirationen inte riktigt finns kanske. Annars är det bra kurskamrater och jag har hamnat i en bra basgrupp. Lärareren är super bra dessutom, trevlig, lättsam kanske lite för djup..

  • Grafisk design, från tryck till skärm går jag också på och den kursen är lite tyngre. Klasskamraterna är annars trevliga och som vanligt är rasten det bästa med hela lektionen, sen kommer man tillbaks till föreläsningarna och så är dom jätte intressanta, vad är det då som är bäst egentligen? Låter den frågan vara obesvarad.

  • Nu äntligen har jag tagit mig ur min ätstörning, jag är friskskriven från mando med uppmaningen:
    Du måste gå upp i vikt men du är så medveten om det så vi behöver inte ha dig inskriven här längre!
    Himla skönt det känns, lite läskigt när jag vart sjuk så länge men nu äntligen är jag frisk från det.

    Tyvärr har jag den här tröttheten över mig sedan några år tillbaks, men den kommer och går.

    Håll tummarna för mig alla goingar därute!

RSS 2.0