Lever i en dröm

Jaa, de känns som att jag lever i en dröm. Jag mår så oförskämt bra just nu och får höra det från så många olika håll. De e himla kul!
Nästa lördag blir de inflyttningsfest här, de ser jag fram emot.
De kommande dagarna ser ut såhär:
Jobb i helgen. Måndag kväll lektion, plugg och mando på tisdag. Onsdag skola igen. Torsdag kommer några vänner över för att BAKA lite. Jag måste även tvätta.. och fredag blir de lugnt. agen ska ägnas åt lite små pyssel i lägenheten samt "grafiska uppgifter". Lördag eftermiddag blir de fullt hus! Hela familjen, moster och kusiner och farmor och farfar ska komma på inflyttningsfest. Kul va?

Jag har samlat vuxenpoäng som en tok under veckan!
Köpt skrivare och micro, nu e jag fattig som bara den.. Men jag måste ha radio, cd spelare och högtalare också.. pappa ska fixa de åt mig. Hoppas jag kan få de som inflyttningsgröt..
Just de, även extra säng har jag inhandlat.

Hade fint besök igår, moster och kusinen var här och vi hade helmysigt!

Så.. vad saknas här hemma då? Tänker mest på moster och kusiner just nu..
Kollegieblock i olika storlekar med fina motiv skulle vara bra.. Kanske med nån trevlig penna till? De e väll en bra och lagom fin inflyttningspresent!
Porslin och sånt har jag för mycket utan redan. Under veckan måste jag köpa nån mer bunke att kunna baka i. Annars e alltid en liten shoppingtur på ikea välkommen me lite bärhjälp? Hehe.. sist fick jag diskhjälp och de va guld värt!

Renate:
Om du vill får du gärna flytta in här.. ? Moster me för den delen! Vad sägs?

Sjuk igen?

Men nu får de ta slut nån gång.. jag håller på å bli sjuk igen. Hur är det möjligt? Ont i halsen som bara den, fryser. Ska nog höja värmen här hemma.. men jag kan inte va sjuk, måste te skolan idag. Lektionen börjar 13 så borde åka kring 12.. Men hur blir de me käk? Ja de löser sig.

Blir förhoppningsvis friskskriven nästa vecka!! Ska bli himla skönt.

Just de, nu vill dom ha mer jobb på pressbyrån.. suck.

Sjukling.

Japp, då e man sjuk som vanligt. Hostig och dan, tar den där jäkla medecinen så mår jag ok. Dessvärre blir jag piggare av den så jag vill bara röja runt i lägenheten. Men tvingar mig själv till att va still och äta istället..

Det som har hänt senaste tiden är en heel del.
Höö.. kippa efter andan.

Jag mår bra rent psykiskt tycker jag, är pigg och gör saker för att jag VILL. Inte för att jag måste utan jag vill, så som tur är påverkas inte de psykiska så mkt utan att jag är sjuk, tack och lov.
Men fysiskt mår jag inte bra alls, vet att jag behöver hjälp nu, så fort som möjligt..

Skolan går på högtryck och jag hänger me så gott det går trots att jag är så sjuk.

I helgen ska jag kanske jobba, får se.

Snart kommer min skjuts och hämtar mig för nu bär de av te päronen..

Låång dag

Japp, denna dag vart låång. nu e de sängen som gäller. Imorrn blir de frukost vid 8.

Ikea och skärholmen va jag iväg till idag.

Gå under jorden ett tag?

Ja de skulle va skönt, bara försvinna ett tag framöver. Ta en sista minuten nånstans, jag kan ju bara ta me plugget de e ju inge svårt. Tack göde gud för att jag har så flexibla utbildningar.. ok

Har Frida hos mig just nu, vi kämpar på. Nu ska vi nog åka till djurbutiken och se om dom har några matskålar?

Vet inte om jag ska tala om vad som hänt men de e lite mkt på en gång. Förkyld, mensvärk, slutkörd och detta..
Imorgon blir de mando, de kanske blir toppen bra? Jaa... nu ska jag och Frida ut i solen och mysa, suga in solens strålar.

Jätte knas fråga.. duger jag verkligen som jag är? Den tanken har kretsat i mitt huvud länge nu.

Kuul!

Jaa, nu börjar min kurs på su. Väldigt intressanta frågeställningar e de kan jag sova. Tror detta blir lärorikt och förväntar mig att de blir ytterligare ett steg i rätt riktning, förstå mig på min sjukdom (äs) och arbeta bort de små problem jag har. Kanske kan detta även hjälpa mig hantera en del felaktiga tankar som dyker upp, på mando säger dom ju att de gör inget att ha tankar så länge de inte blir handligt utan det. Men nu har jag möjligheten att gå lite djupare in på ämnet hälsa. Hur håller man sig frisk? Vad är bra/ inte bra?
Äta bör man, annars dör man.. men vad ska man äta?
Ska fortsätta på denna text lite när jag hinner. Nu ska jag nog ta och vila, kika runt lite på nätet och sen ner i ett varmt bad och njuta av lugnet.

RSS 2.0