Livet rullar på

Ja allt rullar, ganska sakta just nu men de går framåt. Jag försöker känna Ludde så mycket jag kan, vi börjar om på nytt med kort koppel så jag lär mig hans signaler mer. Stannar och väntar på han när han ska markera, gå när han bara e dryg osv...
Jag mår bäst de dagar vi e tillsammans och gör saker med varandra. När jag ser han göra sina lyckorus då rinner tårarna av glädja, åh va härligt de e att känna hans lycka. Den bästa medecinen i världen.

Angel Of Rainbows Ad Infinitum är MIN ängel.

Tänk att jag kan ha sån tur att jag fick (köpte) den här hunden. Igår fick jag bevis för hur bra han är när jag mår dåligt. Tog fram ett grisöra åt lillpellen men icke.. matte måste må bra för att han ska kunna äta det.

Hur som helst, lite kort om vem jag är:

Jag är en 21 årig tjej som älskar djur. För 6 månader sedan köpte jag äntligen min efterlängtade hund.
Jag mår inte så bra psykiskt så varje dag kämpar vi framåt, men det går mycket lättare tack vare min älskade Ludde. Jag jobbar på hälsokosten i den "byn" jag bor i. Utanför stockholm i staden H bodde jag ett tag men sedan blev jag sjukskriven åter igen och fick flytta. Väl hemma i mina hemtrakter så försöker jag hitta mig själv, ja det låter djupt men de e enda sätter tror jag. Just nu är jag sjukskriven och tar det väldigt lugnt. Ska jobba administrativt på hälsokosten såå fort krafterna räcker till. Det kan dock dröja ett tag.. men vi tar en dag i taget.


Jag försöker att skriva om Ludde för det är saker som han gör som får mig att må bättre.. vem skulle inte må bättre av en sån tokstolle?
8 månader är han, lugn som en filbunke, cool som ett kylskåp, trogen som ett hänglås... envis som en åsna (vem är inte det?)
Stolt är han som nybadad och nyfönad, jäklar vad han visar upp sig. Alltid svansen på topp! Människor älskar han, hundar är lite svårare, blyg e han. Dock inte när de e tikar, oavsett ålder! Valpar e nog det bästa han vet. Bästa kompisen S är 2 månader yngre. En naken herre som inte gillar när de e kallt och blött, otroligt trogen liten kamrat som älskar matte, och numer även husse. Med mig går det bra för jag har ju lilla Ludde.

Nu kommer snart NN och tittar på en sak jag gjort åt henne och hennes barn.
Sen kommer M och vi ska laga käk! Riktigt kul blir det alltid! Orken tryter idag men de e smällar man får ta.

Idag blir det fokus på goa dofter och glada färger. Pyssel med vovvar och sådana må bra saker..

Har roat mig med att göra mina sl kort lite mer unika, nu blir jag glad av att se på dom. Nog ser dom fåniga ut men det skiter jag i!

Undrar om Luddes uppfödare har fått barn än?
Vill så gärna åka dit och få han "bedömd"... vore superkul! Och även hälsa på lille James, kom ut snart!!! Vi e många som längtar efter dig..

60-tal?

Jisses, börjar komma till ro i min nya lgh. Ludde trivs, just nu har vi dessutom 2 äldre damer på besök, oj va alla e glada och trivs me varandra. Ludde äter som aldrig förr, Frida har intagit soffan och Pepsi traskar runt. Lägger jag mig på golvet kommer alla och vill leka/bli klappade. För mig e detta livet, massa djur och inga krav. En kompis tittar förbi med grisöron åt oss! Mumma.. ?

Jag fick en jätte söt kopp av grannen för att jag vaktat hennes katt över nyår, passar perfekt i mitt kök.
Nu ska jag bara röja upp så de ser ut som ett litet paradis här. Inga höga krav? Nej då.. Haha.
Jag e helt slut bara av att slänga in alla räkningar på banken. Hur ska detta gå? På något sätt..

Ingen som känner sig manat att skänka pengar till lite ny inredning och städning..? 100 000 skulle räcka..
Nej de får bli loppis för min del. Jag är ändå ute efter de som e lite udda. Nu har jag dessutom fått en radio (tivoliaudio) i julklapp som pryder köket. Turkosa rullgardiner och skärbrädor. Chilli mixer och espresso bryggare. Gula köksluckor.. ja visst låter det galet? En salig röra är det.. men färger behövs för min del. Har ju dessutom lite trevligt porslin som matchar köksluckorna! Haha..
Ludde trivs och de e huvudsaken, nu ska vi bara få tag i en ny bädd åt han.. undrar var jag hittar en som vi båda gillar?

Tänk om jag kunde slänga upp bilder på lilla ludde och damerna, men inte orkar jag de..

RSS 2.0