Grävt fram bordet..

Hoppsansa!
Har lyckats gräva fram bordet idag. Imorgon kommer grannen på middag så då ska vi ju kunna baka och laga mat.
Kommer börja använda mina hackman grejer lite mer för sist jag lagade mat upptäckte jag en väldigt smart sak. När man lagar mat har man ju oftast en slev att röra med, men efter att ha doppat den i grytan så lägger man ifrån sig den och så blir de massa att torka.. händer ju itne en gång precis. Men eftersom att handtagen på dessa kastruller och stekpannor är breda och av silikon lägger man bara speven där på. Vips så slipper man en del extra jobb!
Tack Ida för den idén!

Dessutom har jag tejpat upp min brevlåda idag så nu möts jag inte av ett berg med post när jag öppnar dörren. Men när jag åker bort måste jag fixa en "ej reklam skylt"... annars blir de för tungt för min brevlåda.

Snart kommer Luddes kompis Spike förbi och då blir de bus ute i solen! Gissa om Ludde längtar?
Eller är de jag som längtar efter att få se han springa, hoppa och leka med en kompis. Det är nog den enda glädjen som kommer fram till hjärtat varje gång. Skrattar och ler när han e så go. Idag va han nere i tvättstugan med mig, gissa om han va överlycklig över att sitta och titta på när jag plockade i maskinerna?! Tok vovve..
Ibland blir jag så dålig när jag anstränger mig så därför försöker jag ha med min Ludde lite mer. Blir jag dålig har jag hjälpen nära mig.

Denna vinter.. suckar djupt.

Musik

Åååhhh.. kände musiken i hela kroppen förra veckan. I bilen lyssnade "vi" på en jätte gammal skiva. Han märkte nog inte hur berörd jag blev, men oj så mysigt det var. Sitta där i bilen med han, det var ett sånt ögonblick då de pirrade i hela kroppen. Är det lycka tro..?

Nu har jag precis kommit hem från en tid på gästhuset, dags att städa och komma iordning. Ikväll är det bara jag och Ludde. Om vi ska träffa nån får dom komma hit.. Här e de mys på hög nivå som gäller. Städa till underbar musik. Men de kanske får vara lite lugnt också? Pauser? Ja de måste vi ta. Först käk, sen en promenad förbi en gammal kompis. De blir min kväll..

Våren är påväg!

Längesen..

Nu va de ett tag sen jag skrev. Inser att jag behöver bloggen så jag kan jobba på att få ut en del av de känslor som finns. Mycket är knas just nu, vet inte hur mycket jag bör skriva.
Jag är inte helt bra, men försöker nu gå till botten med allt. En del tror att de handlar om maten, ja de tror jag me till viss del. Men sen e de allt som e så konstigt.
Nu börjar jag iaf vakna upp, kan känna musiken när jag lyssnar. Se på tv funkar inte än, hålla koncentrationen går inte så bra. Men va ute i solen mår jag prima av. Helst bara sitta i en stol påpälsad och njuta av solens strålar. Värme och ljus. Kan sitta i flera timmar så länge jag inte fryser. I vinter ska jag göra allt för att få åka utomlands så jag inte hamnar i detta träsk igen, åtminstone inte lika djupt.

RSS 2.0