Smart hund?

Hah, nu har min hund fått träna på att göra saker i 2 steg. En kompis började smått med att han måste ta sina vitamintabletter innan han får annan mat. Så numer gör jag iordning lite blötmat och sträcker fram 3 vitamintabletter. Tar han inte dom ställer jag undan blötmaten och gör annat. Rätt snabbt inser han att om han tar tabletterna får han maten.. smart va?

Tänkte börja köra med att han ska ta 3 bitar torrfoder innan han får vara i soffan (soffa=kel me matte..)

Nån mer som kommit på såna här roliga ideer med hunden? Om jag hade haft brevlåda hade han fått bära posten.. men de har jag inte och jag har en korg innanför dörren all post hamnar i..

Magi?

2 kg ner! Otroligt på bara typ 2 veckor lr nåt?!

Vet inte varför men jag vart gla när jag såg de. Jag kan alltså kontrollera min vikt ruggigt bra. Jag ligger för högt just nu så det är ingen fara. Jag har fått klart för mig att jag inte har anorexia dessutom. Så varför skulle jag inte kunna gå ner i vikt då? Skönt hur som helst.. nu är det sommar och då är det bara att fortsätta gå ner!! Dagens roliga.

Har vart hundvakt idag, en liten naken kille. 2 mån yngre än Ludde, så jag har sprungit runt och jagat dessa gossar, ett par grannar tipsade mig om koppel.. smart.
Har alltid koppel men så fick jag för mig att ha odjuren lösa.. knäck i lurarna och vips så bar det av. Spiken kommer ju tillslut, men Ludde.. jävla byracka!! (tanken just då). Slängde in dom i bilen och drog därifrån, sen gick jag ut själv och satte mig en stund. Nu ligger dom här och sussar sött..

Kommer matte snart tro..?

Hur som helst, hon som jag skulle ha träffat idag har inte kommit hem än, men de kanske blir senare? Om inte annat blir de en annan dag. Jag e helt slut..

Fick en förfrågan om att vara hundvakt 3 dagar över midsommar, men har nu kollat upp det lite mer och jag blir för låst utan de. Funkar inte, känns som att de va rätt beslut. Finns ju hundpensionat här tom! =)
Jag har ju min goa hundvakt som alltid om inte Ludde åker me mig.


Lampan uppe!

Fan va grym jag e! Äntligen e lampan uppe, jag som väntat hela vintern på att J ska komma och hjälpa mig, när han kommer glöms de alltid bort.. men nu jävlar gjorde jag slag i saken och meckade lite. Tänk va lite verktyg kan göra! Efter 30 min utan glasögon i tv soffan va ögonen rätt körda.. måste kolla synen igen, huga!!!

Men lampan e uppe och den lyser dessutom..

Hemmet e städat och fint, nu e de bara allt småplock kvar.. hur ska detta gå utan förvaring?

RSS 2.0