Stockholm kulturdag?!

Japp, idag drog mamma med mig och brorsan till sthlm för att gå på moderna. Hon tänkte att lite kultur kan väll inte skada?
Det började bra.. vi kom med tåget och gick av vid södra som planerat. Skulle bara in på cheep monday först.. Mellan 11 - 14 gick vi i affärer sen försökte vi ta oss till moderna, framme vid 15? Vi åkte med tio tåget härifrån.. val framme fikade vi och sen såg vi att de va nån utställning om den mörka tiden, så vi gick i butiken istället och så åkte vi hem. Vart en hel mysig dag!
Hemma så va de givetvis dags att äta igen (försöker följa tiderna ungefär iaf..)

Jaja, har nu kollat på house, skickat in ansökningen om studiemedel och ska nu spana aktivt på lägenhet. Känns som en kul grej, jag måste flytta. Helst igår..

Den stora dagen!

Systemet nästa?

Blir en lugn dag men ikväll kommer folket. Har fått kläder och pengar.
Inte mycket att skriva än. ligger i sängen utan glasögon,,,

Träningvärk och allmänt hängig

Jaa, rubriken säger allt.
Har börjat göra situps på kvällarna, kom upp i 25 igår så inte går de bra men framåt iaf.  10 till 25, de e skillnad. AJ!

Körskolan ringde imorse och frågade hur det va å så. Vilken tur att jag har en så bra lärare, känns bra att kunna vara uppriktig mot han. Han frågade rakt ut för han va rädd att han pressade mig hårt, vill inte att jag ska säcka ihop. Känns bra att veta att människor bryr sig.

Lite strul med en sak idag men nu e de fixat!
 Berättar om några veckor.

Mest legat i sängen idag, kört igång en tvättmaskin, tagit ett bad, ätit frukt i trädgården och ja.. slöat.

På semestern har jag haft de väldigt bra. Danmark va underbart med pojken! Tur att jag har dig, under mina svåra dagar är du ett enormt stöd. När dom ljusa stunderna kommer skiner jag upp ordentligt och det märker nog du också, hur som helst så trivs jag så bra i ditt sällskap. Bion va underbar, även den lilla shoppingrundan i Överby. Men allra mysigast va nog promenaden med Filip som sov. När vi gick förbi kyrkan och pratade lite. Vilken fin kväll vi fick.

RSS 2.0