Bibblan!

Tur att den finns.. har bantat ner min kurslitteratur till 1500 spänn nu tack vare dom! Men har en skola kvar, men de löser sig. Jisses vilken lättnad..

Jaja.

Igår va jag hos pojken och åt tacos, mumma. Trevligt sällskap va de också, på de va de dessutom BIO. Så mkt som jag skrattade igår har jag inte skrattat på evigheter..

Idag ska jag följa me pojken te gymmet;) Nej, solariumet va de ju.. sak samma?

Blev väckt imorse av min käre far. Gissa va de gällde? Hur kommer man inte på lillkillens dator? Jaa.. de ska finnas en knapp med en rund symbel me ett streck, den största knappen. Jaa de gör de! Men de e bara svart? Skärmen va på enligt han.. så sa åt han att kolla sladdarna, haha.. bra de måste gått lr?
När jag lagt på kom jag på varför de inte gick. Hans grafikkort e pajj.. allt pajjar där hemma, tur att jag inte e där! Haha..

Plugg!

Herrejisses.. de va inte svårt att komma in på utbildningar här inte. Jag har kommit in på CAD (ett färgsystem så kursen handlar om färglära), den är i Borås men är på distans. Sen har vi Grafisk design, från tryck till skärm som är i flempan, södertörn. Sen e de lärarhögskolan i sthlm, kommunikation, ledarskap och hälsa. Dessa är nog vad jag kommer läsa. Jag LÄNGTAR! Detta ska bli hel kul. Träffade dessutom 2 klasskamrater från gymnasiet idag, den ena gick jag och lunchade me och den andra sprang på oss i rulltrappan. De roligaste av allt, lr eg. ganska pinsamt är att jag vet inte ens va dom heter? Den ena tror jag heter Christoffer lr nåt.. Den andra vet jag bara att han va på tv, nåt program.. Johanna du vet väll? Han träffade jag idag. Himla kul faktiskt att dessa råkar studera på samma universitet som jag.
Dessutom tycker jag INTE om restaurang lantis lr va den heter på campus.. lr universitetet e de tom.. Iaf jag tog mat men hade me mig mandometern som jag e tvungen att äta på hela veckan. Då säger jag åt matgubben, lr ber snällt om att få en extra tallrik. Han tyckte då att jag kunde nöja mig me sallaksskålen.. jag sa att jag behöver ha en stor tallrik. Till slut får jag tallriken och då säger jag direkt att de här ser lite ut.. Visade sig att den jäveln lade bara upp 50% av vad jag skulle ha. Idiot! Jag fick komplettera me macka och sallad så de löste sig, men de va inte kul att bli bemött på detta sätt..

Suck!

Smart!

Jag e så himla smart..
Dagen började fint, elefanterna va i farten.. dunk dunk före 8 på morgonen!
Kom upp vid 10 och hundarna skulle jag hjälpa till att rasta hundarna vid 11..
Gick inte s bra för jag hittade inte min jacka, md nycklar i! Kom på att den va inne hos grannen så va bara te å lta upp nycklarna (tack för att vi har extra nycklar i nyckelspåpet!!). Hundarna kom ut vid 11:30 å va så duktiga, tränade lydnad å de fick springa av sig lite så de va mysigt.
Sen kom jag hem å duschade, härligt!
Tänkte att jag kanske ska kolla om jag ftt veta nåt från csn? De enda jag märkte va att jag inte skickatin min asökan! Så nu e den inskickad och jag väntar på svar om 4 dagar, då kan jag lämna studieförsäkran och få pengar i nästa vecka.. Men hur ska jag kunna tala kåravgifterna då? Utan att betala dom får jag inte g på skolan..

Den här datan e kass så jag missar massa bokstäver när jag skriver.. suck suck! Min egen e mkt bättre (a)

Jaja.. sk kila och äta hos farmor och farfar, farfar e väldigt pigg nu igen! Jätte kul! =) (Farmor me men farfar va så trött ett tag, men nu e han piggare å verkar må bättre!)

julkort, skola!



Nu har de hänt nå konstigt me bild nr 2, den verkar strula men på utakrifterna blir de kanon. Har fått höra mkt positivt om dessa kort. Har gjort ca 70 stk av bild nr 2 och sålt till släktingar och så, så dessa finns bara i 70 exemplar. Bild nr 1 finns i färre exemplar. Säg till i gid tid om de e nån som vill beställa nästa års julkort, blir ett nytt motiv, en del med och en del utan text! Antar att Småland vill ha med förstoring på A4 papper iår också? Kan va bussig och fixa bild nr 1 i A4 också så ni har alla årgångar samlade.

Igår kväll..

Igår hände något magiskt!
Jag fick till slut kontakt med en läkare och han sa: Jag tar något starkare för de verkar du behöva, så ett recept skrevs ut och jag åkte till apoteket. På apoteket:
-Jag ska ha fått ett e-recept..
AP-Jag ser det och du verkar behöva det!

Efter mycket strul och en månads lång förkylning har jag nu fått näsdroppar som funkar!
Idag känner jag mig som en ny människa, jag skulle kunna gå ut och skringa maraton *host host*, nej pojken du behöver inte va orolig jag ska inte!!
Kanske att jag åker till moster trots allt och passar på att äta där.. sen hem och e bortbjuden på middag ikväll. Imorgon åker jag ochh jobbar så då tänkte jag passa på att äta hos farmor och farfar innan, sen hos päronen på kvällen. Känns ganska skönt att inte laga mat.. även fast de e tryggt att laga den själv så jag vet vad jag har i. Jaja.. duschen nästa!

Jag har gått tillbaks den där pirrande känslan: jag vill göra något kul idag betyder det! Äntligen börjar jag känna igen mig själv.

All kraft

Magen vänder sig ut och in, varlden snurrar och man e tvungen att sätta sig på golvet. Så känns de just nu, stress. Inte äs längre utan de e stress, läste precis ett mejl från min lärare. De e så jag bara vill lägga mig ner i ett hörn och tyna bort. De slog hårt.. Jag vet att jag inte kan de e de som e problemet. Jag vill, vill sätta mig ner och ladda in alla bilder i datorn och göra förstadagsbrev och allt möjligt kul. Men kroppen lyder inte. Väntar på att läkaren ska ringa så jag får veta om de finns nåt att göra åt denna huvudvärk och dumma näsa. Sitter i pyjamas och har precis ätit frukost, va uppe tidigt och ringde sjukhuset och passade på att trycka i mig en banan.
Ska ta mig en varm dusch och tvätta håret, så varm så jag blir alldeless röd men då brukar de lätta lite i näsan.. gör allt jag kan just nu. De tar emot att bara sitta på en stol och tänka på allt som ska göras, men om jag gör allt ja vill hamnar jag tillbaks på ruta ett både när de gäller stress och äs, de e de inte värt. Denna vecka e min chans till att stoppa fallet och de ska jag göra. Jag har alla "verktyg" jag kan få så nu gäller de bara att använda dom. De viktigaste är att vila och äta, sysselsätta tankarna me annat.

Amer:
Tyvärr, jag skickar in lite vykort som min LiA, ska ta me och visa de för Lasse när jag blir bättre men denna vecka går de inte och de hoppas jag att du förstår. Förstår att du sitter i en knivig situation för du måste godkänna eller inte godkänna mig.
Jag är en tjej full av ideér och lösningar på olika saker. Se bara hur jag bor! Design är mitt liv, mitt hem, de e så jag överlever denna sjukdom. Färger och former är det som gör allt här, jag trivs så bra. Men me hemskt porslin, stolar i olika modeller och olika träslag mm skulle de inte vara jag. Jag har valt hur jag vill ha de och de står jag för. En blompelare agerar sängbord, marmor och guldkromade ben är det. Men de e lite häftigt tycker jag.
Programmen indesign, photoshop och illustrator hanterar jag nu bättre och jag har lärt mig en del om ps under kursen. För att göra mina arbeten som är JAG trixar jag ofta till det med utskrifterna, ibland e de skriva ut, scanna in med ändringar och ut igen på olika papper, me olika inställningar mm..
Hur som helst hoppas jag att du ser viljan som finns att skapa, kunskaper finns en del de me men de e viljan som gör de hela.

Nu e de dags att sova och vänta på läkaren.. skickar in lite bilder jag använt till julkort som jag själv ritat i datorn.

1 dag senare och 30 grader kallare

Huga!! Vilken chock man fick igår.

Hur som helst va de en välbehövlig semester, stort tack till pojken som hjälpte till så mkt me farmor och farfar, tyvärr börjar de bli för gamla för sånt här. Men jag vet att de njöt av resan, den dagen då de går bort ska jag försöka ha denna resa i tankarna för de e många fina minnen.
Flera dagar har jag vart ute och ätit 3 rätter på kvällarna, otroligt! Känns riktigt bra. Har mest solat och vilat under dagarna.
Denna vecka kommer bli en kureringsvecka, går omkring med en vattenflaska och känner mig helt yr i skallen, mår inte alls bra.
Dessutom skilldes jag och pojken som ovänner, känns inte alls bra men jag hoppas han hör av sig så jag får be om ursäkt. Men jag skulle tro att de tar några dagar för min skalle att komma ikapp (lång historia bla sömnproblem)..

Kanske dags att gå och vila igen? Springer omkring i lägenheten och yrar som en galning känns de som..
Igår tittade jag igenom all post för att se hur de såg ut me de ekonomiska. De går ihop tack och lov!
De lustiga i de hela var att jag sorterade all viktig post i en hög, slängde kuvert och sånt som inte behöver sparas. Sen röjde jag upp på bordet och slängde även räkningarna?! Viktiga högen rök liksom.. tack och lov för att de bara var papper i soptunnan så de va inga problem att gå igenom allt igen nu på morgonen. Men va smart man e.. :S

Jaja, har solat och shoppat en del, e riktigt nöjd me klänningen och väskan, de e så jag. Tack mamma för sjalen!!
Och tack pojken för en underbar första semester. Hoppas du kunnat njuta en del trots "småbarnen", ber om ursäkt för dessa trots att de allra värsta inte ens var min familj. Om jag bara vetat..

Hur har eran jul sett ut?

Teneriffa

Hej alla glada!
Sitter vid internet och njuter efter en varm dag, idag har jag tom badat i poolen trots forkylning. Hur e de i Sverige?
A: Hur mas de?
E: Haft en bra jul?

Njuter av att ha en sa go pojke har me mig, en riktig gentleman. Han hjalper farmor nar vi e ute och gar och oversatter at alla och sa. Ja go e han! Ska beratta mer nar jag sitter och huttrar i handen!!

RSS 2.0