Mando åter igen

Igår var jag på min 3 månaders kontroll på mando, jag vart friskskriven för 3 månader sen, otroligt. Kämpat med detta problem i flera år men för 3 månader sen fick jag beviset att jag klarat det..

Nu är det ju bara ett problem.. redan vid friskskrivningen hade jag gått ner 1 kg, kontrollen efter det ytterligare 1 alltså 2 kg på 2 månader. Det är inte så lyckat när man har en ätstörning som alla säkert kan räkna ut.
På första kontrollen fick jag näringsdrycker IGEN, hur många har jag druckit i mitt liv? Ojoj.. levt på det flera år. Allra godast är adderas drycker, men inte tillräckligt feta, tusan så dom har jag inte fått ha på 2 år.

Igår hade jag stannat upp i vikt trots näringsdrycket och matschema?! Jag har iofs också åkt på magkatarr så rent logiskt borde jag ha gått ner men jag har bara inte gått upp, det är ju bra enligt mig..
Jag har fått matschema som jag inte följer, näringsdrycker som jag inte tar så nu är det steg 3 men att få ordnng på vikten.
Om några vecckor ska jag hämta ut mandometern igen, en våg att äta på. Jag tror att det kommer funka för då får jag upp mina portioner men har ändå kontrollen att jag inte äter för mycket. Är inte det bra? Jag tycker ju att både näringsdrycker och matschema är så onormalt så därför vill jag inte ha det och det förstod min behandlare. Så nu kör jag på vågen snart igen, skönt..

Det är vad som hänt senaste tiden.

Massor jag behöver skriva av mig om men det är nog inte så smart att skriva här, ätstörningen kan jag skriva om för det känns så "allmänt" men vissa tankar och såna saker e ju inte så smart..
Jag kämpar varje dag med kontrollen vad gäller mat, inte äta för mycket och motionera tillräckligt. Om jag rör mig mer kanske jag äter mer..? Drömma går ju!

Norrland på måndag och det ska bli så KUL!! Längtar som tusan.
Kanske kan jag få se tuffen lite?

Sjuk igen!

Finns det inget stopp snart tro..?
Nu har jag åkt på magkatarr också, bör inte jobba imorgon men jag blir ju tokig av att bara sitta hemma. Nu ska jag iofs gå och lägga mig en stund..

Annars mår jag fin fint. Det är himla kul på hälsokosten, jag längtar tills jag kan börja jobba ordentligt. Kanske kan det isf bli en liten vovve i slutet av sommaren? Vi får se vad som händer..

Vad gör ni andra under sommaren?

Sommar..

Vart tog den vägen? Sitter inne i fleecetröja och fryser, huga!! Ser hur löven svajar och allt e grått och blött. Klänningarna vet jag inte ens vad dom tog vägen, de lär inte behövas på ett tag iaf.. Ska det bli en hel sommar i jeans tro..?

Livet rullar på, det är jätte kul på nya jobbet. Trivs super och börjar komma in i det hela, men känner att jag kan för lite om alla saker, men lavera det kan jag iaf. Har mig själv som testkanin. Kan verkligen rekommendera intensiv schampoot för torrt och risigt hår, med rosen doft. Mitt hår bara suger åt sig avv det och nu glänser det igen, tog iofs väldigt mycket så det var inte så drygt, men det var det värt. Tänk om jag kan få ordning på både hår och hud under sommaren?

Letar som en tok efter en liten vovve att ta hand om sen när jag flyttar hem igen.. det går tyvärr inge bra men jag hoppas.
Kanske blir det lilla Wille? Eller Agnes? Jaa.. vem vet?

Laveradag!

Jaaa, äntligen fick jag åka på utbildning. Visserligen inte hela eftersom jag fick ha butiken öppen samtidigt, men oj va mycket man fick lära sig, har sålt en del lavera produkter under dagen i butiken, va ju det jag kunde prata för.

Nu ska jag snart ta och fixa käk, sen ett lååångt härligt lavera bad!! =)

RSS 2.0