Julklappar

Ska ha lill jul me moster och barnen, en årlig tradition. Men denna gången blir de lite jobbigt, morfar har vart me alla år, fram tills förra året men då va iaf lilla Ella, kusinen som nu flyttat till norrland, hon va me och firade så de drog upp stämningen. Kanske får jag ta me farmor, men hon kommer inte uppför trapporna, inte ner heller så ingen bra idé. De blir jag och barnen samt moster. Som moraliskt stöd får jag väll ta me Frida då! Hon e för härlig, kanske peppsan också och göra lite kul me dom. De vet jag att moster tycker e kul, men va ruffsan säger vet jag inte. Däremot har Frida modersinstinkten i sig och hon har tagit hand om både kaniner och kattungar, me kattungen så va de lite problem för mamman stötte bort henne så Frida tog på sig allt ansvar, även att rädda henne från mamman! Hemskt jag vet men va gulligt. När samma katt fick kattungar tidigare så fick Frida va kattvakt när hon behövde gå iväg en stund. Hon höll reda på alla kattungar och såg till att de var nöjda. Jaja.. hur som helst, tror inte de skulle va några problem me ruffsan.

Men varför skriver jag? Joo, om nu moster skulle råka läsa så tänkte jag berätta vad jag önskar mig!

I inspirationsbutiken har de nämligen funnits dom där fina te muggarna jag har, sagaform. Du vet vilka, finns då i 2 pack och e kraftigt nedsatta så jag önskar mig 4 koppar till så klarar jag mig. Hoppas nu moster eller någon annan trevlig person läser..

Sen är även varma strumpor välkomna. Spraybalsan (ej natusan!!) Men tidigare har jag hittat Dove på rusta och det har vart super, tror dock inte de finns kvar.. :(
En spa helg hos moster me inpackning för både hår och ansikte me moster och lill kusinen (ja jag vet att du inte e så liten längre..) de vore toppen! Kanske att man får lägga en lermask på andra kusinen, visst hade vi kul när vi gjorde de!
*Mina små kusiner, ni kommer alltid vara små i mina ögon fast ni snart är vuxna. Jag har såna fina minnen från er när ni var små och jag va barnvakt. Tack moster för att du lät mig vara barnvakt, de e ena riktiga skatter du har!

Kram på er goingar!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha lät som en härlig upplevelse ;) Ja absolut, det får vi se till att göra. Och du får ha det så kul där borta i värmen oxå, det e nästan så att man e avundsjuk haha :p Kram!

2008-12-15 @ 17:08:40
URL: http://johrem.blogg.se/
Postat av: renate

va roligt att du berätta om att vi skulle ha lillejul :)

det var jätte roligt idag & julklapparna jag fick är jätte fina! :)<3

hoppas du kommer ha det as bra utomlans!



kram kram :)<3

2008-12-18 @ 21:46:44
URL: http://renatekristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0