Bättre dag

Japp, denna dag har gått bättre än gårdagen. Har dock kommit fram till att Nellie e super rädd för att åka hiss så nu blir det träning. Ska börja med att bära henne ända från dörren ut genom porten. Belöna henne när vi åker hiss och så, att ta trapporna 7 våningar e nog inte att tänka på tror jag.. Du kan va lugn Erik, de räcker me små promenader me gumman, lagom "motion". Hon hittar himla bra här i omgivningen och vi kan gå hela rundan utan koppel, hon e ju inte en sån som kutar iväg eller hälsar på varenda kotte, super skönt!
Bra att jag kom på att de va hissen som va problemet, lr de va jag och matte som kom på de.. stackars tjejen! Men de här ska vi fixa för tydligen tycker hon himla mkt om mig, för hon pussas hela tiden nästan, vill va nära, helst i famnen när de e riktigt läskigt. Nåde mig om jag lämnar henne.. de uppskattas inte. Men vet ni va? De tycker inte jag heller om så de e lugnt. Men hon e min älskling nummer 2.

Fick mess från pojken idag, han hade BAKAT. Åhh va sugen jag blir. På onsdag får ni komma hit och äta.. kanske ta me lite bröd? (ber snällt)
Eller så får du baka nästa gång jag kommer på besök.

Nu fryser jag och skulle vilja ha min fyrbenta värmare.. men hon har lagt sig. OJ! Verkligen trött va hon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0